Vidám nyári portrék és életképek

Sok mindenről lemaradtunk az elmúlt egy évben. Ünnepeljük, hogy ezen a nehéz időszakon is túl vagyunk, készüljenek most vidám képek rólatok!

Időpontok 

Június 11 és 12-én 3-3 alkalomra tudtok jelentkezni (16:00, 17:30 és 19:00). Ha nem látod valamelyiket a foglalásnál, az azt jelenti hogy valaki már lefoglalta ezeket.


Ha a naplementés képek a kedvenceid, foglald a 19 órás időpontokat. De a másik két időpontban is szépek már a fények. Ha rossz az idő, azt előző egy két napban már látni fogjuk. Esőnap a rákövetkező héten lesz majd hasonló időpontban. Erről külön egyeztetünk, ha úgy alakulna.

Helyszínek 

Június 11-én a Hajógyári-szigeten fotózok. Itt van lehetőség vízparti és erdős-mezős hangulatot is fotózni.

Június 12-én pedig a Hármashatárhegyi repülőtér mellett egy magas füves mezőn. Itt jókat lehet játszani a fűben, készülhetnek piknikes képek.

Mindkét helyszín megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

Mi van a csomagban?  

  • 50 perc fotózás
  • 20 db digitális kép  
  • Zenés slideshow a legjobb képekből 

A csomag ára 30 000 Ft. Ha azonban május 20-ig foglalsz, a csomagot megkapod 20 000 Ft-ért. 

Vállalási feltételek, plusz képek és printek

A fotózás alatt készült képeket retusálva, utómunkázva vízjellel ellátva egy online felületen mutatom majd meg, ezekből lehet kiválasztani azokat, amiket szeretnétek megkapni. A csomagban ajánlott képeken felül további digitális képek vásárlása is lehetséges, 1500 Ft/db áron. Nyomtatott képeket, termékeket  külön árajánlat szerint tudok nektek adni. Ha ilyen érdekel, kérlek írj!  

A munka átfutási határideje 3 hét. A képeket legalább egy évig megőrzöm adatvesztés vagy utórendelés esetére, így ha később szeretnétek rendelni több képet, az is lehetséges. Nem utómunkázott képeket nem adok át. A képeket weboldalamon és kommunikációmban csak abban az esetben használom fel, ha erre külön engedélyt kapok tőletek.

Járványhelyzet és lemondás

Idén sajnos még mindig beszélnünk kell a járványról is. Én mindig betartom az adott irányelveket, így ha nyáron nincs járványügyi akadálya a fotózásnak, akkor mehet a fotózás. A fotózás időpontjára én már mindkét oltásomat megkapom. Maszkban leszek, hogy vigyázzak rátok és a többi családra is. Ha lebetegedtek, inkább jelezzétek, és megpróbáljuk más időpontban tartani, ugyanígy én is szólok, ha nálunk merülne fel hasonló.

Lemaradtál, vagy nem jó az időpont?

Évente több alkalommal hazalátogatok majd, ilyenkor szervezek hasonló fotózásokat: tavasszal, nyáron és a karácsony előtti időszakban, ilyenkor akár stúdióban is fotózhatunk.  Ezekre az alkalmakra egy-két hónappal előre tudtok majd időpontot foglalni, ilyenkor mindig lesznek kedvezmények, egyedi ajánlatok és meglepetés.

Ne maradj le ezekről, iratkozz fel az értesítésekre >>>

Foglalj időpontot mielőtt elfogynak a helyek! 

Ha május 20-ig foglalsz időpontot, 10 000 Ft kedvezménnyel készül rólatok kép! Foglalás után a megadott e-mailen kereslek majd, hogy megbeszéljük a részleteket. A foglalásod ezután az e-mail után lesz végleges.


Ha kérdésed van írj bátran!