Tavaszváró virágos porték és életképek

Lassan itt a tavasz és újra rügyeznek a fák, virágba borul a természet. Az egyik kedvenc időszakom a fotózásra. Ünnepeljük a tavaszt, az újrakezdést és készüljenek vidám képek rólatok!

Remek anyáknapi ajándék lehet a nagyinak is…

Időpontok 

Április 2-án szombaton és április 9-én szombaton 3-3 időpont közül tudtok választani (15:00, 16:00 és 17:00 óra kezdettel). Ha nem látod valamelyiket a foglalásnál, az azt jelenti hogy valaki már lefoglalta ezeket.


Esőnap másnap, vagyis 3 és 10-e. Ha ezeken a napokon is rossz lenne az idő, erről külön egyeztetünk.

Helyszínek 

Április 2-án a Budai Arborétumban fotózok. Ez az eldugott kis gyöngyszem ebben az időszakban virágba borul. A zegzugos kertben lehetőségünk lesz meghitt családi képeket és virágos portékat fotózni.

Április 9-én a Gellérthegyen tervezem a fotózást. Itt április eléjén nyílik a mandula és a vadcseresznye, ami szintén gyönyörű háttér a képeinkhez. Mivel itt a virágzás erősen időjárásfüggő, ezt a helyszínt a fotózás előtti héten be fogom még járni, és ha úgy ítélem meg, hogy nem lesz annyira szép, írok alternatív helyszínt.

Mindkét helyszín megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

Mi van a csomagban?

  • 40 perc fotózás
  • 5 főig*
  • 15 db utómunkázott, digitális kép  
  • 15 db  nyomtatott kép 10X15-ös méretben

A csomag ára 35 000 Ft

Március 8-ig 25 000 Ft-ért foglalhatók a helyek. 

* több mint 5 fő esetén két egymás utáni időpontot foglaljatok, hogy mindenkire jusson elég idő.

Vállalási feltételek, plusz képek és printek

A fotózás alatt készült képeket retusálva, utómunkázva, vízjellel ellátva egy online felületen mutatom majd meg, ezekből lehet kiválasztani azokat, amiket szeretnétek megkapni. A csomagban ajánlott képeken felül további digitális képek vásárlása is lehetséges, 1500 Ft/db áron. A csomagban ajánlott nyomtatott képeken felül is tudok termékeket ajánlani. Ha ilyen érdekel, kérlek írj!  

A munka átfutási határideje 3 hét. Anyák napjára pont kézhez is kapjátok majd a fotókat. A képeket legalább egy évig megőrzöm adatvesztés vagy utórendelés esetére, így ha később szeretnétek rendelni több képet, az is lehetséges. Csak utómunkázott képeket adok át. A képeket weboldalamon és kommunikációmban csak abban az esetben használom fel, ha erre külön engedélyt kapok tőletek.

Járványhelyzet és lemondás

Idén sajnos még mindig beszélnünk kell a járványról is. Én mindig betartom az adott irányelveket, így ha áprilisban nincs járványügyi akadálya, akkor mehet a fotózás. Ha lebetegedtek, inkább jelezzétek, és megpróbáljuk más időpontban tartani. Ugyanígy én is szólok, ha nálunk merülne fel hasonló.

Lemaradtál, vagy nem jó az időpont?

Évente több alkalommal is Budapesten vagyok, ilyenkor szervezek hasonló fotózásokat: tavasszal, nyáron és a karácsony előtti időszakban, ilyenkor akár stúdióban is fotózhatunk.  Ezekre az alkalmakra egy-két hónappal előre tudtok időpontot foglalni. Ilyenkor mindig lesznek kedvezmények, egyedi ajánlatok vagy meglepetés.

Ne maradj le ezekről, iratkozz fel az értesítésekre >>>

Foglalj időpontot mielőtt elfogynak a helyek! 

Ha március 8-ig foglalsz időpontot, 10 000 Ft kedvezménnyel készül rólatok kép! Foglalás után a megadott e-mailen kereslek majd, hogy megbeszéljük a részleteket. A foglalásod ezután az e-mail után lesz végleges.


Ha kérdésed van írj bátran!