Címke: újszülött

Konor megszületett – Újszülött fotózás

Kornél tesója, Konor október közepén született. A komoly nagyfiúval nyáron találkoztam először, amikor kisöccséről még a pocakban készítettem fotókat. Konor kéthetesen látogatott meg kis családjával, az újszülött képek rögtönzött stúdiómban készültek. A babafotók mellett elkészültek az első családiportrék is, immár négyesben.

Tovább...

Gordon születik – szülés fotózás

Szeptember 9-én érkezett el a nagy nap, amire március óta vártunk. Mia délután írt, hogy úgy néz ki megindult a szülés. Mivel Gordon Miki és Mia harmadik gyereke, ezért nem volt nagy rohanás, idegeskedés, és még meg kellett várni a barátokat is, akik az otthon maradt gyerekekre vigyáztak. Majdnem 8 óra volt mire a budapesti …

Tovább...

Lóci megszületett – előtte-utána fotók

Sárával 8 hónapos várandósan  találkoztam először július végén. Ekkor készültek a kismama képek. Lóci augusztus végén született. Az újszülött fotózás alatt babás képeken kívül készítettünk a kismama sorozathoz hasonló fotókat is az előtte-utána montázsokhoz. A fotózás végére megérkezett a boldog apuka is, és a kis lakáshoz tartozó kertben elkészültek az első családi fotók is.

Tovább...

Zelia és gyönyörű anyukája – újszülött fotózás

Zelia május végén született. A párnapos babával és gyönyörű anyukájával otthonukban fotóztunk. Május elején készültek pocakos fotók is, így az újszülött fotózáson olyan beállításokkal is készültünk, melyekből előtte-utána montázsokat tudtam összeállítani. Ha te is szeretnél pocakos, újszülött vagy előtte-utána képeket, írj bátran!  

Tovább...

Eszter és az új család – újszülött fotózás

Eszterrel május közepén készítettük pocakos képeket, amiket itt tudtok megnézni. Május végén pedig meg is született Emma! A 12 napos babával és a kis családdal otthonukban készítettünk fotókat. Készítettünk pár olyan beállítást is, amit ez első fotózásnál, így lett pár előtte utána kép. Remélem tetszenek!

Tovább...

Cseresznyebaba – újszülött fotózás

Dóri gyönyörű kismama, nagyon élveztem a lányokkal fotózni!  A pocakos képek még a cseresznyevirágzás idején készültek. Ezeket itt tudjátok megnézni. Az újszülött fotózással Emma egy hónapos koráig vártunk, ezért a fotózás során már a szabadban is tudtunk fényképezni. Éppen akkor már piroslott a cseresznye is. Számomra az itt készült előtte-utána képek a sorozat legkedvesebb képei. Nektek melyik tetszik …

Tovább...

A hat napos Zita baba és családja

Zita május közepén született. Először a hat napos babával és gyönyörű mamájával fotóztunk. Majd megérkezett a büszke és boldog apuka is, végül felébredt a bátyó is, és így készült el az első közös fotó immár négyesben. Ha te is szeretnél hasonló újszülött fotózást, írj bátran!  

Tovább...

Isten hozott Daria – pocakos és újszülött fotók

Kata két nappal a kiírt időpontja előtt keresett meg., hogy pocakos és újszülött képeket készítsünk. A fotózást rögtönzött stúdiómban oldottuk meg. Az előtte képeknél figyeltünk arra, hogy az újszülött babával is újra lehessen majd fotózni. A gyönyörű, vidám kismama a következő találkozásunk alkalmával egy csodálatosan szép hercegnőt is hozott magával. Dária a fotózáskor 9 napos …

Tovább...