Címke: kismama előtte-utána

Lóci megszületett – előtte-utána fotók

Sárával 8 hónapos várandósan  találkoztam először július végén. Ekkor készültek a kismama képek. Lóci augusztus végén született. Az újszülött fotózás alatt babás képeken kívül készítettünk a kismama sorozathoz hasonló fotókat is az előtte-utána montázsokhoz. A fotózás végére megérkezett a boldog apuka is, és a kis lakáshoz tartozó kertben elkészültek az első családi fotók is.

Tovább...

Zelia és gyönyörű anyukája – újszülött fotózás

Zelia május végén született. A párnapos babával és gyönyörű anyukájával otthonukban fotóztunk. Május elején készültek pocakos fotók is, így az újszülött fotózáson olyan beállításokkal is készültünk, melyekből előtte-utána montázsokat tudtam összeállítani. Ha te is szeretnél pocakos, újszülött vagy előtte-utána képeket, írj bátran!  

Tovább...

Eszter és az új család – újszülött fotózás

Eszterrel május közepén készítettük pocakos képeket, amiket itt tudtok megnézni. Május végén pedig meg is született Emma! A 12 napos babával és a kis családdal otthonukban készítettünk fotókat. Készítettünk pár olyan beállítást is, amit ez első fotózásnál, így lett pár előtte utána kép. Remélem tetszenek!

Tovább...

Cseresznyebaba – újszülött fotózás

Dóri gyönyörű kismama, nagyon élveztem a lányokkal fotózni!  A pocakos képek még a cseresznyevirágzás idején készültek. Ezeket itt tudjátok megnézni. Az újszülött fotózással Emma egy hónapos koráig vártunk, ezért a fotózás során már a szabadban is tudtunk fényképezni. Éppen akkor már piroslott a cseresznye is. Számomra az itt készült előtte-utána képek a sorozat legkedvesebb képei. Nektek melyik tetszik …

Tovább...