Címke: jegyesfotózás

Júlia és Zoli – szerelmes fotós séta a várban

Júlival és Zolival fotós sétát terveztünk a várban. A tavaszi délután ideális volt igazi szerelmes fotók készítéséhez. A szerelmespárral a Várkert bazártól a Tóth Árpád sétányig sétáltunk együtt, ahol még javában nyíltak a japán cseresznyefák. A vár akár reggel vagy a délutáni naplemetében ideális helyszín páros vagy jegyesfotózásra.

Tovább...

Jegyesfotózás a Margitszigeten

Bea és kedvese szeptemberben házasodnak a margitszigeti kiskápolnában. Mivel engem kértek fel az esküvő eseményeinek megörökítésére, egy meleg augusztusi délutánon ellátogattunk a Margitszigetre, és bejártuk az esküvő helyszíneit. Miközben átbeszéltük a nagy nap eseményeit készült egy kis jegyesfotózás is. Hogy tetszenek a képek?

Tovább...

Jegyesfotózás a Margitszigeten

Marcsi és párja a Margitszigeten ismerkedtek meg, a Japánkertben, ezért ide szerveztük a jegyesfotózást. A fotózás előtt egy fél órával még esett az eső, de mi nem rettentünk meg az esőfelhőktől, és milyen igazunk lett. Igazi, naplementés, romatikus, lufis, virágos lett a fotózás. A szigeten sétálgatók mosolyogva nézték a vidám, szerelmespárt.  

Tovább...

Jegyesfotózás a Városligetben

Szibilláék esküvője gyönyörű helyszínen, a városligeti műjégpálya dísztermében lesz, a szertartás pedig a csónakázótavon lesz. A jegyesfotózás alatt ezeket a helyszíneket jártuk körbe.

Tovább...

Jegyesfotózás a Gellérthegyen

Egy felhős nyári délutánon a Gellérthegyen sétáltunk. Ellátogattunk egy eldugott kis bástyába is, ahol sok szép fotót készítettünk a jegyespárról. Hamarosan az esküvőn újra találkozunk.

Tovább...