Üdv az oldalamon, örülök, hogy itt vagy!

Hadd meséljek pár dolgot magamról és arról, hogy miért és hogyan fotózom

Egészen kiskorom óta imádom a fényképeket, ahogy képesek mesélni egy korszakról, feleleveníteni egy már-már elfeledett arcot, megőrizni egy eseményt, egy emléket, egy hangulatot… Az életünket. Féltve őrzöm nagymamáim, édesapám fotóit és gondosan rendezgetem azokat, amiket ma a lányaimról készítek. Ezek a képek az ő örökségük, az én hagyatékom.

Hivatásos fotósként több mint 6 éve készítek természetes, élettelteli képeket családokról, meghitt fotókat kismamákról és újszülöttekről illetve örökítem meg esküvők hangulatát és szerelmes párokat.

Ezzel járulok hozzá az ő családi albumaikhoz, hogy amikor visszanéznek ezekre az eseményekre, életszakaszokra, jó minőségű, érzelmekkel és élettelteli fényképeik legyenek, melyeken ők maguk is szerepelnek.

Én is rendszeresen járok fotóshoz családommal. Ezt a képet Sziánosz Ártemisz készítette rólunk.

Herve-Havasi Adrienn vagyok
családi és portré fotós,
két csintalan kislány anyukája.

Megörökítem a pillanatot, csodálatosat, a megismételhetetlent, a nevetést, az ölelést, könnyeket és a vidám perceket.

Hogy örökre emlékezz rájuk,
és rád is örökre emlékezzenek majd.

A fényképek számomra akkor élnek igazán, ha azok, akik rajtuk vannak természetesek és felszabadultak. Minden fotózásomon arra törekszem, hogy ilyen képek készüljenek.

Ideális fotózás helyszín számomra bármilyen természeti, vagy otthoni környezet. Szeretem a természet örökké változó színeit, texturáit és azt ahogy a fények meghatározzák egy fénykép hangulatát.

Tudom, hogy…

Sokan zavarban vannak a fényképezőgép előtt. Fotósként az én dolgom, hogy olyan helyzeteket teremtsek, amitől otthonosan érzitek magatokat a kamera előtt, és tudtok egymásra figyelni.

A gyerekek nem mindig viselkednek úgy, ahogy a szüleik szeretnék. Rengeteg családi fotózásom után bátran állítom, minden gyerekről készül szuper kép, sőt családi portré is lesz. A gyerekek ilyenek, így kell őket megörökíteni.

Nem mindenki rajong egyformán a fotózásért. Nagyon kifinomult radarom van erre. Azokkal akik nem szívlelik ezt a programot, gyorsan és a lehető legjobb hangulatot teremtve dolgozom.

Sokan úgy jönnek fotózásra, hogy természetes képet szeretnének, és vannak olyanok is akiknek szüksége van az iránymutatásra. Hozzátok alkalmazkodom. Van olyan fotózás, ahol csak a helyszínt, a fényeket választom ki, és hagyom, hogy önmagatok legyetek a kamerám előtt. Van ahol együtt alakítjuk ki a megfelelő beállítást, hogy a lehető legjobban mutassatok a képeimen.

Egy fotózás sokaknak nyűgnek tűnhet, készülni kell, csinosan felöltözni, összeszedni a család apraja-nagyját. Egy fotózás valójában egy szuper családi program, ahol együtt vagytok és jól érzitek magatokat. Mindent megteszek azért, hogy jó legyen a hangulat. Hiszen ha jól ériztek magatokat, a képeken is remekül fogtok mutatni.

Milyen képeket készítsek rólatok ?

Jelenleg Franciaországban dolgozom, de évente több alkalommal járok haza fotózni. Vállalok esküvőket és nagyobb projekteket. Ha tervben van hasonló keress bátran!


Évente több alkalommal is Budapesten vagyok, ilyenkor szervezek különleges fotózásokat: tavasszal, nyáron és a karácsony előtti időszakban, ilyenkor akár stúdióban is fotózhatunk.

Ezekre az alkalmakra egy-két hónappal előre tudtok időpontot foglalni. Az értesítőre feliratkozni itt tudsz >>>>