Mónikát és Dávidot lassan tíz éve ismerem így nagyon megörültem, amikor felkértek, hogy örökítsem meg az esküvőjük napját.

A jegyesfotókat még januárban készítettük a Hajógyári szigeten. A kreatív képek fotózását az esküvő előtti, pénteki napra terveztük. Kicsit borongós volt az idő, de ez egyáltalán nem zavart minket a fotózás alatt. A képek a másnapi családi ebéd helyszínén a Pavillon de Paris kertjében és a Mazel Tov étteremben készültek. Mindkét éttermet szívből ajánlom, mert azonkívül, hogy gyönyörű helyszínek, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt és kifogástalan volt a kiszolgálás.

A nagy nap Dávidéknál kezdődött, ahol végig fotóztam a menyasszony, majd a vőlegény izgatott készülődését. Az esküvő délben kezdődött a Barabás Villában, ahol meghatott szülők, nagyszülők, rokonok és barátok várták az ifjú párt. Az érzelmekkel, könnyekkel és kacagással teli szertartás után a pár a Barabás Villa galériájában látta vendégül a násznépet. A fogadás után az új család szűk, rokoni körben ünnepelt, majd este egy fergeteges farsangi mulatsággal és fotófallal várták a barátokat és táncoskedvű családtagokat. Aki kitalálja minek öltöztem a buliban, ajándék sminket kap a következő fotózásunkon!

Ezúton is mégegyszer sok sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!

Írj bátran, ha tetszenek a képek és te is szeretnéd, hogy megörökítsem az esküvőtöket, vagy páros fotózást szeretnél!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .