Portfólió fotók

Leginkább a természetes fotók, a telített de nem harsogó színek állnak közel hozzám. Szeretem a fekete fehér-fotókat is, ezek a színes képeknél mégjobban visszaadnak egy-egy érzést, hangulatot.

Herve-Havasi Adrienn – Szianosz Artemisz portréja

Ha stílust keresünk, családi és portré fotós vagyok. Az emberi arc és érzelmei számomra kimeríthetetlen téma. Képeimmel szeretem megmutatni egy-egy személyiség, egy-egy arc legszebb oldalát. Számomra a legnagyobb motivációt az adja, hogy a képemien szereplők szépnek lássák magukat.

Eseményeken inkább a dokumentarista vonalat képviselem. Legkedvesebb fotóimat lesből lőttem.  Ezeken a képeken nagyszerűen visszajön egy fontos nap, esemény hangulata, a társaság egymáshoz fűződő viszonya. Szeretek ezzel játszani is kicsit.

Újszülött babákat az első, gyorsan tovatűnő napokon örökítem meg otthon, családi környezetben. Nem használok kellékeket, természetes pozíciókban örökítem meg, ahogy mindennap látod őt, egy-egy kedvenccel vagy a kedvenc takaróval. Képeimen te is rajta leszel. Hiszen rólad olyan kevés kép készül, és a várandóság végén nem csak a baba de egy anyuka is születik. Csodálatosak a kötődés első pillanatai, engedd meg, hogy megörökítsem neked.

Íme néhány legutóbbi képeim közül:

Portré képek

További portrékat erre találsz >>>

Jegyes és esküvő fotók

 

 

Még több esküvő és családi esemény képet erre találsz >>>

Anyuka születik és újszülött fotók

 

Előtte-utána képek

Szülés és újszülött képek

Családi és gyerek fotók