Melinda, egy huncut kisfiú anyukája januárban keresett meg, hogy örökítsem meg a régen várt esküvőjüket. Mivel útban van a hugi is, Gábor és Melinda minél előbb, még az új családtag érkezése előtt szerettek volna összeházasodni.

Január végén találkoztunk, amikor készült néhány kismama fotó és családi kép. Szeretek a párokkal az esküvő előtt találkozni, hogy kicsit egymásra hangolódjunk és ismerkedjünk.

Levi szülei, Melinda és Gábor február 11-én tartották az esküvőjüket a Blaha Lujza tér melletti Szent Rókus kápolnában, majd a polgári szertartás az újpesti Polgármesteri Hivatalban zajlott.

Melinda mindenhova hordozóval jár, és Levi nagyon szeret anyukája közelében lenni, így természetes volt hogy ezen az izgalmas és érzelmekkel teli napon is így tesznek. Melinda a különleges alkalomra külön hordozókkal készült.

A kreatív képeket a pár barátai készítették még az esküvő előtt, de azért pár fotót a vacsora előtt készítettünk mi is. Sajnos mire a menyecske ruhára került a sor a nap már nagyon lemenőben volt, de azért így is készült pár különleges hangulatú fotó a piros ruháról. Az estebéd alatt a hangulatról Levi gondoskodott.

Sok sok boldogságot kívánok az új családnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .