Kismama és Újszülött fotózás

Örökítsük meg a várakozást és a kötődést!

A babavárás izgalmas, várakozással teli időszak. Tervezgetünk, álmodozunk. Minden változásban van, minden kicsit ismeretlen.

Párkapcsolatunk is átalakul, elmélyül, testünk is változik, lelkileg is készülünk, érlelődünk. Ünnepeljétek együtt ezt az időszakot. Örökítsük meg a várakozást, a készülődést. Készüljenek rólatok is fényképek…

egymásra hangolódva

Érdemes a fotózásra időben készülni. Kismama képek ideálisan a terhesség 30-34 hete környékén készülhetnek, mert ilyenkor már szép kerek a pocak, de még nem megterhelő egy ilyen program. Fotózhatunk otthon, saját környezetedben, vagy a természetben is.

Érdemes a fotózást egy-két hónappal előtte lefoglalni, hogy biztosan legyen időpont. 

Ha érdekel az újszülött fotózás is, foglald a két fotózást egyszerre, akkor biztosan nem maradnak ki ezek a képek és még kedvezményt is kaptok. 

Kismama fotózás 3 hónapos, 5 hónapos, 7 hónapos és 8 hónapos pocakkal és az egy hónapos babával.

A kötődés első pillanatai

Jó tudni…

Amikor a baba megszületik egy csapásra változnak meg a mindennapjaitok. Összefolynak a nappalok és az éjszakák, minden a baba körül forog. Végeláthatatlan mégis illékony időszak ez. A baba napról napra gyarapszik, fejlődik változik. Ti is összecsiszolódtok, igazi családdá váltok. Úgy szoktam mondani, hogy amikor baba érkezik nem csak egy új kis élet, hanem…

új család születik.

Nem számít hányan voltatok eddig, mostantól eggyel többen lettek. Mindenkire egyformán nagy hatással van a baba érkezése. Készüljön mindenkivel kép ebben az izgalmas időszakban!

Mikor készüljenek az újszülött képek?

Az újszülötteket családjukkal az első, gyorsan tovatűnő napokon örökítem meg vagy a még a kórházban, mielőtt elkezdődik az otthoni pörgés, vagy saját otthonukban. Az első egy-két hétben a babák még nem olyan éberek, mélyebben alszanak és igen-igen picikék. Később sokkal többet vannak ébren és picit türelmetlenebbek is. Ilyenkor nehezebb őket elaltatni a fotózás alatt, ezért kisebb az esély arra hogy szépen alvó fotó készüljön, viszont lesz nagy szemekel nézelődő, akár mosolygó kép is.

Milyen képekre számíthattok?

Nem használok kellékeket, természetes helyzetekben készülnek a fényképek, ahogy mindennap látjátok őt. Képeimen te is, ti is rajta lesztek. Hiszen rólad a nagy sürgésben nagyon kevés kép készül. 

Különleges időszak, amit nem lehet „majd egyszer” megörökíteni

Árazás

Kismama fotózás

 • 1 óra fotózás
 • Utómunkázott digitális képek online galériában
 • Nyomtatott képek

40 000 Ft-tól

Újszülött fotózás

 • 2-3 óra fotózás
 • Utómunkázott digitális képek online galériában
 • Nyomtatott képek

50 000 Ft-tól

Kismama és újszülött fotózás

 • 1 óra kismama fotózás
 • 2-3 óra újszülött fotózás
 • Utómunkázott digitális képek online galériában
 • Előtte-utána képek
 • Nyomtatott képek

80 000 Ft-tól

Te hogy szeretnél emlékezni erre az időszakra?

Kismama és újszülött portfólió

Ha érdekel a kismama vagy újszülött fotózás keress bátran!

Jelenleg Franciaországban dolgozom, de évente több alkalommal járok haza fotózni, ezért érdemes minél korábban keresni, hogy úgy tudjam alakítani az utamat, hogy nektek is jó legyen.

Amikor Budapesten járok, mindig szervezek különleges fotózásokat kedvezményes áron. Ha szeretnél ezekről tudni, kérj értesítőt!