Kamillával és Tomival a Hajógyári szigeten találkoztunk először, ahol átbeszéltük a közelgő esküvő eseményeit és elkészítettük a jegyesképeket.

kamilla-tomi-eskuvo-6126
Kamilla esküvői csokra

A pár egy gyönyörű napsütéses októberi szombaton a Római parton, a Csónakház étteremben mondtak igent egymásnak. A délelőtt izgatott készülődéssel telt, a pink és menta színű dekorációt teljes egészében a pár, barátaik és családtagjai készítették.

 

kamilla-tomi-eskuvo-6272-2
Kamilla a gyönyörű menyasszony

Kamilla és Tomi a Duna-parton pillantották meg először egymás, majd a Római parton sétálva készültek a páros, kreatív esküvős képek. Közben az étteremben lassan gyülekezett a násznép. Míg a vőlegény fogadta a vendégeket, a menyasszony és a koszorúslányok elvégezték az utolsó simításokat, majd 6 órakor felcsendült a bevonuló zene.

kamilla-tomi-eskuvo-6724
Kamilla és Tomi esküvője

Az érzelmekkel teli szertartás után a vendégek a párnak címzett kis borítékokba tett jókívánságait lufikra kötve szélnek eresztették. A pink és fehér lufik az őszi naplementében repültek a Duna felett, hogy majd földetérve, aki megtalálja a párnak elpostázhassa. A lufi eregetés után készültek a csoportképek, majd az ifjú pár és a násznép bevonult a vacsorához és megkezdődött a sokáig tartó mulatozás.

Kedves sok-sok részletben gazdag esküvő volt Kamilla és Tomi nagy napja. Nagyon sok boldogságot kívánok az ifjú párnak!

Ha szeretnéd, hogy megörökítsem az esküvőtök napját, vagy csak kreatív esküvői fotózást képzeltél el, írj bátran

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .