Orsi és Ákos esküvője tegnap volt a Barabás villában. Az esküvői kreatív fotókat azonban már egy késő nyári délután elkészítettük a Margitszigeten.

Orsi gyönyörű tüll menysszonyi szoknyában
Orsi gyönyörű tüll menyasszonyi szoknyában

A háromórás esküvőfotózás késő délután zajlott, amikor a legszebbek a fények. Így volt alkalmunk a lemenő nyárinap sugaraival játszani, amik gyönyörűen megvilágították Orsi csodaszép tüllszoknyáját.

Sok helyszínt bejártunk.Szeretem a Margitszigetet, mert nagyon sok lehetőséget rejt, páros, esküvői vagy családi fotózásra. Mindig más és más arcát mutatja. A margitszigeti kolostor romjainál kezdtük a párosfotózást, itt készítettünk first-look, első pillantás képeket. Később a kiskápolna mögött és a sziget hatalmas fái között kerestük a legszebb fényeket. A fotózás végefelé érkeztünk el a Japán kert tavacskái és sziklakertjeihez.

Esküvői kép csillagszórós fényfestéssel
Esküvői kép csillagszórós fényfestéssel

Miután lement a nap még egy kicsit játszottunk a csillagszórókkal is, hogy éjszakai fényfestős esküvői fotók is készüljenek.

Én nagyon szerettem ezt a fotózást, mert Ákos és Orsi nagyon kreatívak és vidámak voltak a fotózás alatt. Szerintem sok gyönyörű kép született. Remélem nektek is tetszenek!

 

 

Ha szeretnél hasonló kreatív esküvőfotózást, páros képeket vagy szuper portrékat magadról, írj bátran

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .