A Margitsziget idén a kedvenc fotós helyszínem volt, ezért különösen vártam Bea és Gábor nagy napját. Az esküvőt szeptember közepén tartották a margitszigeti Szent Mihály kápolnában. Ugyanitt zajlott az esküvő fotózás is, ahogy néhány hete a jegyes fotók is itt készültek.

Délelőtt még szomorúan esett az eső. A násznép izgatottan gyülekezett az ernyők alatt. Szerencsére az eső hamarosan elállt és délutánra gyönyörűen kisütött a nap. A szertartás nagyon különleges és meghitt volt, mert Beát és Gábort összeadó atya is a pár rokonságába tartozott. A kis kápolnában potyogtak az örömkönnyek, bizony én is többször meghatódtam.

A esküvő után a friss házasok a margitszigeti kilátóban vendégelte meg a násznépet. A koccintások és a köszöntések után elindultunk a koszorúslányokkal és az ifjúpárral fotózni. Az esős délelőtt után előbújó nap különleges fényekkel ragyogta be a szigetet, és a vidám kisérettel remek esküvős képeket készítettünk. A fotózás után visszatértünk a kilátóhoz, ahol elkészültek a csoportképek, majd a násznép a vacsora és az esti buli helyszíne felé vette az irányt.

Nagyon boldog vagyok, hogy részt vehettem ezen az érzelmekkel teli, vidám esküvőn. Ezúton kívánok ismét sok-sok boldogságot az ifjú párnak!

Ha szeretnéd, hogy megörökítsem az esküvőtök napját, vagy csak kreatív esküvői fotózást képzeltél el, írj bátran! Ne maradj le!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .