Esküvő fotózás velem

Életetek egyik legizgalmasabb időszakára készültök.

Ezernyi dolgot kell eldönteni, amíg elérkezik a nagy nap. Hol tartjátok majd az esküvőt, kikkel ünnepeltek, milyen ruhában mondod majd ki az igent, ki lesz aki gyönyörűvé varázsol, milyen ízű a torta, milyen lesz a meghívó és a dekoráció. És azt is hogy ki fogja mindezt megörökíteni…

Hadd mutassam meg hogyan tudok nektek ebben segíteni.

Milyen velem az esküvő fotózás?

Amikor megkerestek lesz pár kérdésem hozzátok, amikre talán még nem is gondoltatok, vagy nincs még válaszotok. Hol lesz a szertartás, hol lesz a lagzi, mi a nap menete, hány vendéggel számoltok…

Ezek alapján fogok tudni egy olyan ajánlatot adni nektek, amiben benne van minden amit szeretnél megörökíteni.

Ha tetszik az ajánlatom, akkor fel szoktam ajánlani, hogy találkozzunk, beszéljük át a nap részleteit és ilyenkor készülhetnek jegyesképek is rólatok. Ezeket aztán meghívóba is tudjátok használni.

A jegyesfotózás egy remek alkalom arra, hogy megismerkedjünk és így láthattok munka közben.

Tudom hogy rengeteg döntést kell meghozni, én ezzel próbálok nektek segíteni.  

Az esküvőtök napján időben érkezem, hogy minden apró részletet meg tudjak nektek örökíteni, hiszen annyit készültök a dekorációval, a meghívókkal, az ékszerekkel.

A napotokat dokumentarista stílusban örökítem meg, vagyis figyelek, hogy ne maradjak le egyetlen mosolyról, ölelésről, jelentőségteljes összenézésről, örömkönnyekről sem

Egyetlen alkalom van a napban, amikor jobban kézbe veszem a dolgokat, az a páros fotózás.

Már az elején megpróbálom megbeszélni veletek, hogy hogyan tudnánk beilleszteni a napba azt az egy órát, amikor a portré képek készülnek rólatok.

A helyszínt mindig előre feltérképezem, megkeresem a legszebb zugokat. Mindig találok alkalmas helyet, akkor is ha a nap menetébe nem fér bele egy hosszabb utazás, akkor is ha esőre áll.

Ilyenkor irányítalak benneteket, de figyelek arra is, hogy közben jól érezzétek magatokat. A portré fotózás egy kellemes élmény a pároknak, hiszen ebben az érzelmekkel teli napban ez egy kis idő, amikor csak egymásra koncentráltok és élvezitek, hogy hamarosan férj és feleség lesztek. 

Az esküvő után pár héttel megkapjátok a képeket digitálisan. Ha szeretnétek, albumot is össze tudok állítani nektek, hiszen igazán azért érdemes ezeket a képeket készíteni, hogy majd pár év múlva a gyerekekkel a kanapén összekuckózva el tudjátok mesélni ennek a gyönyörű napnak az emlékét, amikor elkezdődött a ti családtörténetetek.

Esküvő fotózás csomagok

Mini

Megörökítem, ahogy kimondjátok az igent. Természetes, vidám esküvői portrékat készítünk és készül néhány fotó a családról és barátokról is.

 • 4 óra esküvő fotózás
 • Utómunkázott digitális képek
 • Nyomtatott képek

120 000 Ft-tól

Midi

Végigfotózom ahogy férj és feleség lesztek, elkészítjük a páros portrékat és a családi képeket. Majd megörökítem a fogadás, vacsora eseményeit, hangulatát is.

 • Jegyesfotózás
 • 8 óra esküvő fotózás
 • Utómunkázott, digitális képek
 • Nyomtatott képek

200 000 Ft-tól

Maxi

Végigkövetem a napotok minden fontos eseményét, megörökítem a legapróbb részleteket és a legmeghatóbb, legvidámabb pillanatokat.

 • Jegyesfotózás
 • 12 óra fotózás
 • Utómunkázott, digitális képek
 • Nyomtatott képek vagy album

280 000 Ft-tól

Személyre szabott ajánlatokért és extrákért keress bátran!

Szeretnétek az én képeimmel visszaemlékezni a ti nagy napotokra?